homepage

 

ccc


:: wat is wit

WIT is een jong automatiseringsbedrijf gevestigd in Goes.
Opgericht in 1998 door Jurgen Wirtz zelf sinds 1986 al werkzaam in de IT-sector.

WIT is gespecialiseerd in luisteren, vertalen en toepassen.

Luisteren naar de mensen. Luisteren naar hun kennis, praktijkervaring en wensen.

Deze informatie vertalen naar concrete oplossingen. Zorgen dat de belangrijkste factor binnen de organisatie, de mens, centraal blijft staan.

Het toepassen van een oplossing kan bestaan uit het schrijven of installeren van software. Voorts uit het ontwerpen en aanmaken van een huisstijl of internet-toepassing het instrueren van mensen. Natuurlijk is een combinatie van al het voorgaande ook mogelijk.

De gebieden waarop WIT zich heeft gespecialiseerd zijn onder te verdelen in:

Adviseren, begeleiden, ontwerpen en trainen.

Adviseren: uitstippelen van een traject aan de hand van de problemen of wensen.

Begeleiding: mensen wegwijs maken in het gebruik van de programma's op de PC. Mogelijk via het verzorgen van opleidingen of op basis van coaching: periodieke persoonlijke ondersteuning en begeleiding.

Ontwerpen: ontwikkelen van een complete huisstijl (logo's, briefpapier, folders), internetsites of bedrijfspresentaties.

Trainen: uitleggen hoe met de computer of bepaalde programma's om te gaan. Individueel of klassikaal, voor de allereersre beginner of de gevorderde specialst, standaard cursus of toegesneden op bedrijf of situatie.


Voor verdere uitleg of specifieke informatie voor uw toepassing verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U kunt het aanvraagformulier invullen op onze informatie-pagina of bellen naar (0113) 75 15 08.

 

 

xxx
xx